E-place

Het idee achter E-place is eenvoudig. U begint door in te loggen in uw E-place account met uw persoonlijke inloggegevens. Eenmaal ingelogd, kunt u in het dashboard een nieuw evenement aanmaken, of een evenement dat u eerder hebt gemaakt openen en bewerken. Voor een nieuw evenement begint u met het ontwerpen van de lay-out van de ruimte waar het evenement plaats vindt. In de Ruimte Planner kunt u deze lay-out maken en aanpassen. Nadat de laatste hand is gelegd aan de ruimte, gaat u naar de pagina ‘gastenlijst’, waar u een kant en klare gastenlijst direct kunt uploaden. Vervolgens wijst u elke gast een zitplaats toe. Dit kan automatisch of handmatig. In beide gevallen kunt u nog steeds de gast verplaatsen in de Ruimte met behulp van de zogeheten ‘drag and drop’ functie. Zodra al uw gasten zitten gaat u door naar de laatste stap. Hier kunt u Pdf-bestanden van de plattegrond generen, zowel van de gehele lay-out als van de afzonderlijke gebieden. Deze kunnen zo vaak als nodig worden aangemaakt. Evenementen kunnen onvoorspelbaar zijn, als dingen veranderen, kunt u in E-place snelle aanpassingen doen die het gehele stoelenplan niet verstoren. Zet de gast op een ander plek en genereer nieuwe Pdf-bestanden. 

De tafelschikking kan vaak een van de meest uitdagende aspecten van het organiseren van een evenement zijn. Of u nu een professioneel evenement planner bent, of gewoon helpt op de bruiloft van uw beste vriend, het vinden van een geschikte plaats voor elke gast kan een ingewikkelde en vaak moeilijke taak zijn.

Door vele jaren in de event planning industrie gewerkt te hebben, kennen wij bij Straecos als geen ander de uitdagingen die komen kijken bij het maken van een stoelenplan/placering voor een evenement, groot of klein. Na het worstelen met de huidige beschikbare programma’s, hebben we besloten dat het tijd was om dit element van evenement management naar de moderne tijd te brengen. Met het gebruik van online technologie hebben we een toegankelijke, eenvoudig te gebruiken, efficiënte en flexibele applicatie gebouwd die aangepast kan worden naar de behoeften van elke evenement.

Wat levert het op?

Geen installatie

Toegankelijk

enkel een internet verbinding

tot wel

80%

Tijdbesparen

Instinctief &

Makkelijk

in gebruik

Gegevens

Overzichtelijk

gepresenteerd

Waarom zou ik mijn gasten placeren? Wat zijn de voordelen van een stoelenplan/placering? Is dat niet ouderwets en overbodig?

Vragen die wij maar al te vaak te horen krijgen. Lees dat hier waarom wij en andere specialisten adviseren om het wel te doen.

Meer informatie over de features in e-place kunt u hieronder vinden door op de plaatjes te klikken.